• Borsato

Marco Borsato geeft een teken van leven

Door Redactie
Marco Borsato geeft een teken van leven

Het zijn roerige tijden voor Marco Borsato: hij kampt met een burn-out en is net gescheiden van zijn grote liefde Leontine. Het is al een hele tijd stil...

Tot gisteren, de zanger liet iets van zich horen.

Jeugdheld

Zijn eerste woorden die weer in de media verschenen, kwamen via Jaap Reesema, ook wel bekend als Jack Reese. De zanger heeft een compliment gekregen van zijn jeugdheld Marco Borsato.

Nieuw nummer

Voor zijn nieuwe lied Nu wij niet meer praten, dat hij samen met de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs uitbracht, stuurde Marco hem een berichtje. Dat vertelt Jaap Reesema maandag tijdens de Coen en Sander Show op Radio 538.

Mooie woorden

'Wat een prachtig liedje, top',  zou Marco hebben geschreven aan Reesema. Het bericht van Borsato, die sinds de scheiding met Leontien weinig publiekelijk van zich heeft laten horen, ontroerde de zanger.

Emotioneel

Ik heb een klein traantje gelaten, dat deed me wel echt veel. Hij is echt een voorbeeld voor me. In het lied verwijst Reesema, bekend geworden door The X Factor, ook naar zijn jeugdheld. '

Marco

'Zing jij nog steeds mee met liedjes van Marco, tot de buurman klaagt', is de eerste regel van Nu wij niet meer praten. Het lied, dat in België al vier weken in de top tien van de Vlaamse Ultratop staat, is door Coen en Sander tot Harde Schijf verklaard. Dit betekent dat het de aankomende week extra vaak op de radiozender te horen zal zijn.

Bron: Radio 538 Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.