• Borsato

Marco Borsato bezoekt fans in brandwondencentrum

Door Redactie
Marco Borsato bezoekt fans in brandwondencentrum

Marco Borsato heeft zaterdagochtend een paar fans bezocht in het brandwondencentrum in Groningen. Gisteren zouden de fans naar zijn optreden in MartiniPlaza komen, maar zij waren verhinderd door opgelopen brandwonden.

Dat laat de zanger weten op Instagram. Marco deelde een foto van hem in het brandwondencentrum, gekleed in een speciaal groen pak en blauwe handschoenen, op bezoek bij één van zijn fans.

Brandwonden

Een fan liep brandwonden op bij het aansteken van een sigaret, een ander kreeg kokend water over zich heen en een derde fan hete thee. Daardoor waren de fans verhinderd om naar het optreden van hun held te gaan. Zo schrijft de zanger bij de foto: "Zomaar drie verhalen van fans die daardoor niet in MartiniPlaza waren maar in het Brandwondencentrum in Groningen zijn opgenomen. Gisteren hebben ze moeten missen, maar zojuist ben ik even bij hen en de andere brandwondenslachtoffers op bezoek geweest. Hopelijk herstellen ze snel en zullen ze de volgende keer dat ik Groningen in mijn tour heb opgenomen, wel van de partij kunnen zijn. Aan hun positivisme en doorzettingsvermogen zal het niet liggen!"

Knuffels

Marco had zakken vol met knuffels meegenomen voor de broertjes, zusjes en kinderen van de patiënten. Op Instagram ontving de zanger veel positieve reacties op zijn bezoek. 

Zaterdagavond begon Marco met zijn clubtour Thuis in de Groningse hoofdstad. Ook vanavond en maandag zal de zanger nog spelen in MartiniPlaza. Daarna geeft hij nog twintig concerten op zeven andere locaties door het hele land.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Marco Borsato bezoekt fans in brandwondencentrum

Beeld: Peter Smulders