Marcel van Roosmalen voorspelt einde Even tot Hier: ‘Door Angela de Jong’

Marcel van Roosmalen start binnenkort met zijn nieuwe talkshow op SBS6. Alsof de duvel ermee speelt raakt hij met zijn compagnon Gijs Groenteman ineens in allerlei ‘mediaruzies’ betrokken. Na een bizarre uitzending van Vandaag Inside haalt de schrijver weer flink uit naar tv-orakel Angela de Jong.

Marcel van Roosmalen
© Brunopress

Eerder deze week probeerde Van Roosmalen de tv-recensent óók al een hak te zetten, maar daardoor raakte hij in een pijnlijke tv-ruzie verwikkeld met René van der Gijp. In de Weer Een Dag-podcast proberen Gijs en Marcel het nog maar een keertje. 

Twijfelachtige eer

Marcel noemt Angela o.a. een 'oerconservatieve boterletter', die maar één ding op televisie grappig vindt: Even Tot Hier. 'Ze lacht nergens om, dat mens, totdat Niels van der Laan en Jeroen Woe in beeld komen.' Volgens Marcel móét dit wel tot spanningen leiden tussen de twee cabaretiers. Gijs: 'Dat moet voor die jongens toch ook een twijfelachtige eer zijn? Dan moet je je toch afvragen: doen we het wel helemaal goed?'

Angela nekt Even Tot Hier

Marcel gaat nog een stapje verder: 'Misschien kun je haar ook wel verwijten dat de eerste scheurtjes in die vriendschap aan het ontstaan zijn. "Jou vindt ze leuk en dat straalt ook op mij af." Het kan niet gezellig blijven tussen die twee.' Nadat Marcel van Roosmalen Angela de Jong eerder al een 'heks zonder bezem' en 'echt verschrikkelijk' noemde, heeft hij nu dus een ander aanvalsplan.

Voorlopig is er van een breuk tussen Jeroen Woe en Niels van der Laan trouwens geen sprake. De nieuwe talkshow Marcel & Gijs vervangt Vandaag Inside vanaf 5 juni.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Stefan Keerssemeeckers

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!