Marc-Marie Huijbregts not amused door opmerking Buddy Vedder in The Masked Singer

Door Redactie
Marc-Marie Huijbregts not amused door opmerking Buddy Vedder in The Masked Singer

Marc-Marie Huijbregts (56) deed mee als de 'Vogelverschrikker' in het programma The Masked Singer. In de achtste aflevering onthulde de cabaretier zichzelf aan het publiek en de panelleden. Hoewel hij kon rekenen op kritiek, was Huijbregts toch iets minder blij met een opmerking van panellid Buddy Vedder (27). 

In zijn podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets onthult de cabaretier hoe hij zijn deelname aan het programma ondervonden heeft. Daarin biecht hij ook op dat hij een opmerking van jurylid Buddy minder leuk vond. 

Fly on the wall

In zijn podcast vertelt Marc-Marie over zijn deelname, iets wat toch een beetje een gekke ervaring was. 'Je bent er, maar je bent er ook helemaal niet. Het is een beetje fly on the wall, maar dat iedereen de vlieg wél ziet', legt Huijbregts uit. 

Commentaar

Het geheimhouden van de deelname, jezelf in een pak hijsen en het zingen voor een publiek, was voor Marc-Marie al een hele dagtaak. De cabaretier had zich dan ook niet voorbereid op het feit dat de panelleden van het programma ook nog commentaar zouden gaan leveren. Huijbregts was dan ook not amused door een opmerking van jurylid Buddy. 'Buddy Vedder begint bij iedereen te zeggen dat het geen zanger is. Al na twee zinnen. Dat doet hij bij iedereen. Ik denk nee: Buddy, jij bent een zanger!', aldus de cabaretier.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.