Marc-Marie Huijbregts confronteert Eva Jinek: 'Werk jij wel fulltime?'

Marc-Marie Huijbregts (58) vraagt Eva Jinek (44) in haar eigen talkshow naar haar 'lange vakanties'. De cabaretier wil van Jinek weten of ze eigenlijk wel fulltime werkt...

Marc-Marie Huijbregts
© DNR

In de uitzending van Jinek behandelt Eva het onderwerp parttime werken. Nederland telt in tegenstelling tot andere Europese landen veel deeltijdwerkers. De presentatrice is zelf volgens critici maar zo'n zes maanden per jaar op tv te zien en dat voor een riant salaris. Jinek wisselt de late avond namelijk af met Beau van Erven Dorens, Humberto Tan en Renze Klamer. 

Marc-Marie trekt zijn stoute schoenen aan en vraagt de presentatrice naar haar parttime baan als talkshowhost. 'Jij bent veel op vakantie, hoor ik', grapt hij. Eva ziet deze vraag niet aankomen en schiet in de verdediging. 'Oh, 136 uitzendingen per jaar, zeg het maar.' 'Precies. Je werkt een korte periode heel hard. Noem jij het zelf parttime of vind jij dit fulltime?' vraagt de cabaretier verder. Waarop Eva uitlegt dat ze zeker geen deeltijdwerker is. 'In uren uitgedrukt werk ik fulltime', vertelt ze.

Verlof

Binnenkort gaat Eva er weer een tijdje tussenuit. De presentatrice is namelijk zwanger van haar tweede kindje. Jinek maakte eind februari op Instagram bekend dat ze in blijde verwachting is. Bij een foto van haar en haar broer schrijft ze: 'Dit ben ik met mijn broer Jan. Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!' Bij de post staat de hashtag #jinekbaby2. Ook tagt ze haar man in het bericht. 

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!