• De Meilandjes

Marble Mania met Meiland en Derksen zakt onder miljoen kijkers

Door Redactie
Marble Mania met Meiland en Derksen zakt onder miljoen kijkers

Het nieuwe seizoen van Marble Mania op SBS6 is met minder dan een miljoen kijkers gestart. Er keken 972.000 mensen naar het programma waarin BN'ers gaan knikkeren. Daarmee heeft Marble Mania nog net een plekje in de top 10 van best bekeken uitzendingen behaald, blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

De cijfers van het nieuwe seizoen zijn opvallend. De vorige reeks trokken steevast meer dan een miljoen kijkers. Naar de finale keken 1,3 miljoen mensen. Dit jaar doen Talpa-coryfeeën als de familie Meiland en Johan Derksen mee aan het programma.

Kamp van Koningbrugge

Het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge startte donderdag met vrijwel evenveel kijkers als afgelopen seizoen. Ruim 1,1 miljoen mensen schakelden in op het programma waarin Jeroen van Koningsbrugge gewone Nederlanders laat opleiden tot Special Forces. Hiermee staat het NPO-programma op de vijfde plek van best bekeken uitzendingen.

Top 3

De top 3 bestond, zoals vrijwel elke avond, uit het NOS Journaal van 20.00 uur (2,4 miljoen kijkers), De Slimste Mens (2 miljoen) en het Half Acht Nieuws van RTL (bijna 1,5 miljoen).

Bron: ANP | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.