Marble Mania krijgt Belgische versie

Door Redactie
Marble Mania krijgt Belgische versie

Het populaire SBS 6-programma Marble Mania krijgt een Belgische versie. De knikkershow, waar Jack van Gelder in Nederland de verslaggeving van doet, is verkocht aan de zuiderburen. Dat bevestigt Talpa aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws.

De Nederlandse afleveringen worden sinds de aftrap op 21 januari door meer dan een miljoen mensen per aflevering bekeken. In Marble Mania nemen bekende Nederlanders het in verschillende teams tegen elkaar op in een knikkerwedstrijd. Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz.

Goede doel

Ook in België gaan bekende mensen geld inzamelen voor het goede doel. Wie dat zijn is nog niet bekendgemaakt. Het programma werd al eerder verkocht aan Duitsland. Donderdag nemen Hans Kraay, Toine van Peperstraten en Hélène Hendriks het tegen elkaar op. De aflevering is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Bron: ANP | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.