• Liefde

Manon trekt in bij Guus: 'Vanaf nu is thuis - met jou - in Tilburg!'

Door Redactie
Manon trekt in bij Guus: 'Vanaf nu is thuis - met jou - in Tilburg!'

Het is eindelijk zover: Guus Meeuwis en Manon Meijers gaan samenwonen. En wel in Tilburg, zo laat de styliste weten op Instagram.

Manon plaatst een kiekje van de zanger met een verhuisdoos in zijn handen en schrijft: 'Als ik vanaf morgen met een zachte G praat, dan weten jullie hoe het komt ❤️ Heb het heerlijk gehad in Amsterdam, maar vanaf nu is thuis - met jou - in Tilburg! ??.'

Brabant

Verschillende BN'ers denken dat ze het heerlijk gaat krijgen in de Kruikenstad. 'Brabant is heerlijk!! You will love it!', schrijft acteur Patrick Martens. Ook Marlijn Weerdenburg sluit zich daarbij aan: 'Gefeliciteerd! Het is heerlijk daar in Tilburg ?' en Froukje de Both merkt op: 'Leuk Tilburg! Heel veel plezier daar Manon?✨.'

Aanzoek

Vorige zomer vroeg Guus zijn Manon ten huwelijk in Portugal. En dat deed hij niet alleen: hij kreeg behoorlijk wat hulp van de kinderen. Meijers: 'Toen we terugkwamen van het eten hadden ze alles heel mooi versierd en gezellig gemaakt. En toen Guus op één knie ging, stonden er vier kids, die eerst op hun buik lagen mee te kijken, te juichen op het balkon.' De styliste had dan ook niks in de gaten, wat de verrassing des te leuker maakte.

Verbouwing

De twee zijn momenteel nog druk bezig met hun nieuwe huis in Tilburg. Die moet nog volledig gebouwd worden, maar Manon kan nu al niet wachten om in de Brabantse stad te wonen. Toch ziet het koppel zichzelf misschien ook wel in het buitenland settelen. 'Wie weet dat we ooit nog een keer naar Portugal zullen gaan, maar dat zal niet voor altijd zijn', sluit Guus af.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.