Manager geeft nieuwe gezondheidsupdate over Gerard Joling: 'Alles gaat volgens plan'

Door Redactie
Manager geeft nieuwe gezondheidsupdate over Gerard Joling: 'Alles gaat volgens plan'

Vorige week maandag werd Gerard Joling opgenomen in het ziekenhuis vanwege een longonsteking. Dinsdag werd de zanger nog overgeplaatst naar een ander ziekenhuis vanwege een verslechterde toestand. Zijn manager geeft nu een nieuwe update over zijn gezondheid. 

Zo laat hij weten dat het beter gaat met Gerard. 

Update

'Met Gerard gaat het goed, alles volgens plan', vertelt zijn manager aan RTL Boulevard. 'Hij voelt zich ook prima.' Ook laat hij weten dat de behandeling goed aanslaat bij de zanger. Deze maandag krijgen ze te horen 'hoe de stand van zaken is'.

Longontsteking

De 61-jarige zanger werd dinsdag opgenomen in het ziekenhuis nadat hij al enkele weken kampte met een longontsteking. In De Telegraaf vertelde de zanger eerder deze week dat de artsen donderdag met een drain vocht uit zijn longen zouden halen. 'Lukt dat niet, dan zal ik vrijdag zelfs geopereerd moeten worden', zei hij. Dat laatste lijkt dus niet nodig te zijn geweest.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.