• Borsato
  • Liefde

Management Marco Borsato: 'Verzoening met Leontine is niet aan de hand'

Door Redactie
Management Marco Borsato: 'Verzoening met Leontine is niet aan de hand'

In Marco Borsato's comebacksingle wordt een ding duidelijk: het is voorgoed voorbij met Leontine. Maar volgens het laatste gerucht wil het stel het weer proberen en brachten ze zelfs de nacht door. Wat is daarvan waar? Na Leontine's management reageert ook Marco's management. 

Weekend pakte er breed mee uit: Marco en Leontine zouden samen het Linda's Wintermaand-interview hebben gekeken, en zelfs samen de nacht hebben doorgebracht. In tegenstelling tot wat de zanger in het interview beweert, dat het over en uit is, zouden ze zich dus weer hebben verzoend.

Geen verzoening

Klinklare onzin, aldus Marco's management. 'Voor zover ik weet is dat niet aan de hand,' meldt de manager aan RTL Boulevard. Wel gaan de exen nog goed met elkaar om, vertelt ze erbij. Dat hebben Marco en Leontine ook nooit onder stoelen of banken gestoken. Het management haalt nog een gerucht uit de wereld: van een gezamenlijke vakantie is ook geen sprake. 

Leontine's management

Leontine's management reageerde al eerder op het verzoeningsgerucht. 'Leontine en Marco zijn ouders van 3 kinderen. In het belang van het gezin zijn én zullen er gezamenlijke momenten blijven.' 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.