Maik de Boer en déze andere BN'ers zijn te zien in HHB-spin-off Doorbakken

Maik de Boer

Maik de Boer, Ruben Nicolai en Famke Louise zijn een aantal bekende Nederlanders die te gast zullen zijn in een nieuw seizoen van Doorbakken. Dat maakte Omroep MAX donderdag bekend. Ook Gerda Havertong, Remy Bonjasky, Eva Simons, Kasteelvrouwe Emmy en rapper Donnie zijn te gast in de spin-off van de NPO-hit Heel Holland Bakt.

De namen zijn bekendgemaakt op een evenement rond het tienjarig bestaan van het populaire programma, waarin amateurbakkers een gooi doen naar de titel van beste amateurbakker van Nederland. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt gaat op zondag 18 december van start. Tien bakkers proberen juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te overtuigen van hun talenten in de keuken. De presentatie is weer in handen van André van Duin.

Online streamen

Doorbakken is vanaf 18 december exclusief te zien op NPO Start, nadat de aflevering van Heel Holland Bakt op televisie is geweest.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.