• Married at first Sight

MAFS-Rowan en Astleigh ervaren verdrietig moment

Door Redactie
MAFS-Rowan en Astleigh ervaren verdrietig moment

Het is niet alléén maar rozengeur en maneschijn voor MAFS-succeskoppel Rowan en Astleigh. De twee hebben een verdrietig weekend achter de rug: ze moesten afscheid nemen van hun trouwe huisdier.

Fervente MAFS-kijkers hebben ook kennisgemaakt met het geliefde huisdier: het gaat om het konijn van Rowan. In het programma zagen we dat Rowan het knaagdier meenam naar Astleigh in Zoetermeer tijdens de samenwoon-week. Inmiddels is Rowan al enige tijd ingetrokken bij Astleigh en was Zoetermeer dus ook het nieuwe thuis voor Rowans konijn. 

Afscheid

Afgelopen weekend hebben Rowan en Astleigh helaas afscheid moeten nemen van het konijn, die de naam Tijgertje kreeg. Tijgertje was bijna tien jaar in het leven van Rowan. 'We hebben afscheid moeten nemen van m'n lieve meisje', laat de MAFS-deelnemer weten via Instagram Stories. 'Dag lief Tijgertje. Ik hou van je en ik mis je.'

De tekst gaat verder onder de foto. 

MAFS-Rowan en Astleigh ervaren verdrietig moment

Mijlpalen behalen 

Gelukkig gaat het verder wél heel goed tussen Rowan en Astleigh. Het MAFS-koppel vierde onlangs een heel bijzondere mijlpaal. '1 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. ❤️? 1 jaar van lachen en genieten, 1 jaar van kietelen en knuffels, 1 jaar van stappen maken voor ons samen, 1 jaar van ontzettend veel liefde. Ik hou van je en op naar de volgende 100 jaar ❤️', schreef Rowan 14 september op Instagram. Maar dat was niet de enige mijlpaal afgelopen jaar. Astleigh besloot afgelopen zomer namelijk officieel voor zijn Rowan op de knieën te gaan. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Brunopress, Instagram RowanEckhardt

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.