• Married at first Sight

MAFS-Remco komt met reactie na verhoor schoonmoeder

De eerste kennismaking van MAFS-Remco met zijn kersverse schoonmoeder was... bijzonder, op zijn zachtst gezegd. Paula's moeder onderwierp hem aan een zeer ongemakkelijk vragenvuur. Nu slaat Remco terug.

MAFS-Remco

Het gebeurt zelden dat je jouw schoonmoeder eerder ontmoet dan je aanstaande - tenzij je meedoet aan MAFS. Voor het grote moment bij het altaar (de allereerste ontmoeting!) mag een familielid mee aan de arm van presentator Carlo Boszhard om de aanstaande te ontmoeten. Meestal is dat een ouder, zoals bij Paula. Moeder Nella werd meegesleurd naar de ruimte waarin Remco strak in pak wachtte. 

Ondervraging

Nella greep haar kans om haar kersverse schoonzoon flink aan de tand te voelen. Zo moest hij kiezen tussen een BMW of een Citroën, tussen voetbal en tennis en tussen vroeg opstaan of uitslapen. Remco - die dan nog van niets weet - beantwoordt alle vragen fout en moeder Nella laat dat duidelijk blijken. 'FOUT!' wordt er meermaals geroepen. Het leek wel een spelshow.

Pasta of patat

Het eerste dilemma wat Remco voorgeschoteld kreeg, was de 'patat-of-pasta-vraag'. De aardige man koos voor een bordje met pasta, maar aanstaande vrouw Paula eet liever patat. Volgens Nella dé reden om te gaan twijfelen aan hun huwelijk. Hoe het ook gaat lopen tussen Paula en Remco (en Nella), Remco lijkt wel wat te kunnen hebben. Op Instagram sneert hij lichtjes terug naar zijn schoonmoeder. 'Ik kon niet kiezen dit weekend', schrijft hij bij een foto waarop hij patat eet en een foto waarop hij pasta eet, verwijzend naar een van de vele vragen die Nella stelde. 

Remco slaat terug
© Instagram remco_steen

Je las (deels) een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Emma de Wijer

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!