• Married at first Sight

MAFS-Nicole verscheen al eerder in dít tv-programma

Nicole en Martijn werden als eerste koppel voorgesteld in het nieuwe seizoen van Married at First Sight.

Nicole MAFS

Een bizarre twist volgende: aanstaande Martijn kende namelijk de vriendinnen van Nicole. Maar toch blijkt Martijn niet de enige te zijn die oude bekenden spotte tijdens de eerste aflevering. Want ook Nicole zelf is al eens in een ander tv-programma opgedoken. 

Nicole gaat in Married at First Sight graag op zoek naar de ware. Of dat Martijn is, weten we nog niet zeker. Al vrij snel is de bom gebarsten tussen de twee, omdat Martijn niet graag naast Nicole in de auto wilde zitten. Hoe het experiment ook gaat aflopen, Nicole is een doorzetter. Ze heeft namelijk ook al met behulp van een ander tv-programma de liefde proberen te vinden. 

In april 2022 verscheen de blondine namelijk in Lang Leve de Liefde. Daar werd ze gekoppeld aan Rob. Helaas was dit blijkbaar niet haar droomman. Nicole is namelijk iets te 'werelds' voor de gewone Rob. 

Droomman

Heeft Nicole haar eisen bijgesteld na dit avontuur? Nee hoor. In de aflevering van Lang Leve de Liefde beschrijft ze namelijk haar droomman. Zo moet hij lang zijn, zo'n 1.90 meter, blond haar hebben en lekker met haar kunnen kletsen en naar festivals gaan. Laten deze beschrijvingen nou aardig overeenkomen met Martijn. Komt het dan toch nog goed met de twee? 

Bekijk de aflevering met Nicole hieronder. 

Bron: RTL Boulevard, Kijk.nl

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!