• Married at first Sight

Eerste scheurtjes in MAFS-huwelijk: Martijn voelt zich op zijn plek gezet door Nicole

Gisteren zagen we hoe de Martijn zijn ego niet opzij kon zetten toen vrouw Nicole - nota bene rijinstructrice - achter het stuur van hun huurauto kroop. 

MAFS-Martijn

Martijn probeerde met zijn sarcastische opmerkingen nog zijn ergernis te verbloemen, maar helaas slaagde hij daar niet in. Het was dan ook een kwestie van afwachten totdat het fout zou gaan. Zijn vanavond de eerste scheurtjes in hun prille huwelijk gekomen?

Maar eerst naar Loes en Wichian. Ze zijn druk bezig met de huwelijksvoorbereidingen en daar zie je al meteen de verschillen tussen deze twee gekoppelde personen. Loes vergeet haar slippers in te pakken, maar Wichian heeft zelfs al zijn bed opgemaakt met een his en her side voor na de huwelijksreis. Hopelijk is de kleine maar pittige Loes geen boerin, want Wichian zoekt een echte dame. De vriend van de bruidegom doet er nog een schepje bovenop: ‘Het moet geen bouwvakker zijn met een shaggie.’

Over François en Wilfred valt er ook deze aflevering weinig slechts te vertellen. Behalve dat de twee heren het ontzettend naar hun zin hebben. Ze racen met een jetski door het water en praten met respect over hun verschillende ochtendrituelen. Wilfred staat meteen aan en ligt om 07:00 uur in het zwembad, terwijl François - die pas om 10:00 uur begint met werken - liever nog even een film van gisteravond afkijkt om vervolgens met de fiets naar zijn werk te gaan, want voor 10 minuten lopen is hij te lui. Dit bespreken de heren allemaal onder het genot van een heerlijk ontbijt dat - in tegenstelling tot bij Sonny en Dylan - zonder steenkolenengels is besteld. 

De tent uit vechten

Maar om wie het echt allemaal draait deze aflevering is Martijn. Tijdens het ontbijt lijkt er nog een geen wolkje aan de lucht te zijn. ‘Misschien vechten we elkaar de tent wel uit over twee dagen’, grapt Nicole nog. Helaas waren daar maar twee uren voor nodig.

Gekleineerde Martijn

Eenmaal aangekomen in het ijskoude zwembad, besluit Martijn zijn mond open te trekken. Nicole, die alleen een paar baantjes wilde zwemmen, is hier niet van gediend. Blijkbaar vindt Martijn dat zijn vrouw hem kleineert en voelt zich op zijn plek gezet. Hoe zou dat komen? ‘Hij haalt er van alles bij’, aldus een aangedane Nicole als ze terug is in de hotelkamer. ‘Hij deed zelf heel vervelend over het autorijden, dat hij niet als man naast een vrouw wilde zitten. Uiteindelijk deed hij alsof het een grapje was en nu komt hij erop terug.’

Koud water

Als Martijn poolshoogte komt nemen, laat hij weten er gewoon ‘zand over te willen gooien.’ Maar Nicole laat het daar niet bij zitten. ‘Wanneer heb ik jou terecht gewezen?’ Uiteindelijk geeft Martijn toe. ‘Dat ik me aanstelde in het water omdat ik het water koud vond. Ik vond het koud, dat mag ik toch zeggen? Dat ik het koud vond?’, laat hij met enig bibberend stemmetje weten. En: ‘Het autorijden, weet je nog’, gaat hij nog even verder. ‘Deze is helemaal flauw. Als jij zo graag wilt rijden, ga je lekker rijden’, besluit Nicole. Ook al wil Martijn er de hele aflevering zand overheen gooien, lijkt de dolle feestsfeer niet meer terug te keren in Italië. En als we het voorstukje van de aflevering van volgende week moeten geloven, gaat die bom toch echt barsten. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!