• Married at first Sight

MAFS-Martijn deelt opvallende post over huwelijksreis: 'Mooie tijd'

Het begon misschien heel goed met MAFS-Martijn en Nicole, maar eenmaal aangekomen op het vliegveld van Italië ging het al mis tussen de twee.

MAFS-Martijn

Martijn wilde als stoere man graag rijden in de gehuurde auto, maar rijinstructrice Nicole nam het voortouw en stapte zonder pardon achter het stuur. Dat pikte Martijn niet, zo bleek, toen hij in het ijskoude zwembad zijn vrouw eens even goed de waarheid ging vertellen. 

Hij voelde zich gekleineerd en op zijn plek gezet. Maar waardoor? Dat zullen we nooit écht weten, want Martijn is niet zo goed in voorbeelden geven, alleen in zijn 'gevoel' uiten. De eerste scheurtjes ontstonden en als we het voorstukje voor de aflevering van vanavond moeten geloven, gaat het het flink knetteren tussen de twee. Extra opvallend is dan ook de Instagrampost die Martijn gisteren heeft geplaatst.

Mooie tijd in Italië

Afgelopen maandag was het Blue Monday, iets waar Martijn al de hele huwelijksreis last van lijkt te hebben. Maar de vork blijkt toch anders in de steel te zitten, tenminste als we Martijn moeten geloven. Op Instagram plaatst hij namelijk een kiekje vanuit Italië, de plek waar het toch faliekant misging als we het programma moeten geloven. 'Op Blue Monday denk ik vooral met veel liefde en plezier terug aan een mooie tijd in Italië. Italië heeft echt mijn hart veroverd!', aldus een enthousiaste Martijn. Morgen te zien vanaf 20:30 uur bij RTL 4. MAFS', sponsort hij zelfs nog de afleveringen - waar hij tot nu toe toch niet echt goed overkwam.

Verbazing

Hoewel hij Nicole niet noemt, (en we dus nog niet zeker weten of de twee het nog gaan bijleggen) is de post wel opvallend te noemen. Italië mag dan wel zijn hart hebben veroverd, de 'mooie tijd' die Martijn beschrijft is niet terug te zien in de afleveringen die tot nu toe zijn uitgezonden. Al vanaf het moment dat de twee voet zette op Italiaanse bodem, verschenen er grote donderwolken boven hun liefdesverblijf. Kijkers zijn verbaasd: het leek niet écht op een retegezellig tripje. Of zou het dan toch nog goedkomen tussen Martijn en Nicole?

Bron: Veronica Superguide

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!