• Married at first Sight

MAFS-kijkers voelen 'plaatsvervangende schaamte' na het zien van openingsdans Arjan en Maurice

Door Redactie
MAFS-kijkers voelen 'plaatsvervangende schaamte' na het zien van openingsdans Arjan en Maurice

Dinsdagavond is MAFS-avond. Waar kijkers dol zijn op Sonny en zijn oma, hebben ze inmiddels geen goed woordje meer over voor Arjan die zich wel heel snel lijkt terug te trekken uit het experiment. 

Kijkers thuis hielden hun hart vast toen Caroline de trouwzaal binnenkwam. Zou ze haar aanstaande man herkennen uit The Bachelorette of niet?

Plaatsvervangende schaamte

Na de aandoenlijke maar ook ongemakkelijke speech van de vader van Maurice, komen de twijfels bij Arjan opeens bovendrijven. Maar bij de eerste dans van het stel, slaat het noodlot helemaal toe. 

En dat Arjan zich gelijk zo negatief uit over zijn match, valt niet in de goede aarde bij de kijkers thuis.

Emotionele moeder

Terug bij Caroline en Joep. De moeder van de bruid wint punten als ze volschiet bij het huwelijk van haar dochter.

Hoedjes en menukaarten

Sander en Astrid gaan ondertussen de hort op. Als Sander een 'gevaarlijk' winkeltje met hoedjes tegenkomt, kan hij zich niet inhouden om een paar exemplaren te passen.

Waar Sander dol is op hoedjes, is Astrid dol op gamba's. Maar zie deze maar eens te bestellen in vreemd land waar je niet je eigen taal kunt spreken en er ook nog eens geen menukaart op tafel ligt. 

Oma's aan de top 

Vorige week maakten we kennis met Sonny en Dylan. Vandaag komt de pakkenman weer langs bij de twee heren. Sonny heeft zijn twee vriendinnen en oma uitgenodigd om eerlijk commentaar te geven over zijn trouwoutfit. En voor zijn oma heeft de bruidegom ook nog een verrassing in petto. 

Karige hotelkamer

Aan het einde van het feest is Maurice zijn man Arjan telkens kwijt. Kijkers thuis weten wel hoe dat komt. Na afloop worden de mannen met het liedje 'Lang zal ze leven' weggestuurd naar hun hotelkamer die reiziger Arjan een beetje vindt tegenvallen. Maar de grootste tegenvaller moet nog komen als ook de twee mannen de 'aanraakoefening' van de bioloog moeten uitvoeren. 

Of het huwelijk nog standhoudt na de huwelijksnacht, zullen we volgende week ontdekken. 

 Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.