• Married at first Sight

MAFS-kijkers schrijven denigrerende Joep af

MAFS-kijkers schrijven denigrerende Joep af

Vorige week werd de aflevering van Married at First Sight niet zo goed afgesloten toen Joep, na het debacle met een bed verschonen, de benen nam en zijn vrouw Caroline achterliet in zijn huis. Ondanks dat ze de samenwoon fase allebei van start gingen, zien kijkers deze al heel snel eindigen. Maar ook over Jan en Brigitte zijn fans nog niet te spreken. Hoe verging het de stellen deze week?

Gisteren was dan eindelijk het moment daar dat Maurice zijn nieuwe match mocht kiezen. Maar om de spanning erin te houden, schakelden we eerst over naar Joep en Caroline. Hoe hebben zij de (korte) nacht beleefd en wat staat er op het programma? In de auto vertelt het stel vrolijk dat ze vroeg onderweg zijn naar Scheveningen. Maar eenmaal aangekomen op het strand, voelt Joept al een kleine teleurstelling: zijn vrouw heeft de vaat niet gedaan.

Drempeltje overgaan 

Aangezien Caroline niet mee wil bungeejumpen met Joep én ze al was afgehaakt tijdens het zetten van een tatoeage op Griekenland, mag Caroline van Joep zelf een activiteit uitzoeken. Daarmee hoopt hij stiekem dat zijn vrouw het welbekende 'drempeltje' over gaat. 

Wie van de drie?

Dan breekt eindelijk het moment aan waar we allemaal op hebben gewacht. Na een slecht begin met Arjan gunnen we Maurice alle liefde van de wereld. En deze liefde mag hij nu zelf kiezen. Gaat hij voor Patrick, Davide of Dennis?

Antoine gaat te water

Bij Kim ontstaan er wat kleine irritaties door Antoine zijn humor. Maar gelukkig is alles weer goed als Antoine besluit stoer van het pad af te gaan en vervolgens met een smak in het water te belanden. Gelukkig heeft vrouw Kim een 'filmpje' gemaakt op haar telefoon. Anders was het nooit vastgelegd...

Steenkolen Engels

Door naar het volgende hilarische moment. Dylan en Sonny luieren lekker op hun huwelijksreis en besluiten rustig aan roomservice te bestellen. Na Astrid bescheuren kijkers zich nu om het steenkolen Engels van Sonny. 

Aanraken verboden

Terug naar Scheveningen. Daar staat het stel op grote hoogte bij de zipline. Joep geeft wonder boven wonder een complimentje aan zijn vrouw, maar op het moment dat Caroline Joep een aai over z'n bol wil geven slaat hij nog net niet terug.

Denigrerende Joep

Als hij vervolgens ook nog het 'kamertje' van Caroline heeft gezien, haakt Joep af. Maar hij is niet de enige. Hij lag bij de kijkers al niet goed in de groep, maar na deze denigrerende opmerkingen is Joep afgeschreven.

Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.