MAFS-kijkers gruwelen van ongemakkelijk ‘seksgesprek’

In MAFS vanavond probeerde seksuoloog Eveline met twee kinky attributen wat spanning in het gortdroge huwelijk van Maarten en Richelle te forceren. Zowel het koppel als de kijkers thuis waren niet enthousiast.

Door Redactie
Eveline Stallaart

Vuurwerk

Waar het huwelijk van sommige kopels (lees: Nicole en Martijn) voelt als een mijnenveld, ontbreekt het bij anderen, zoals Maarten en Richelle, compleet aan vuurwerk. Zo geven ze toe ‘nog geen vlinders’ te voelen. Er hoeven geen bommen af te gaan, maar een beetje spice kan geen kwaad, dacht seksuologe Eveline die het koppel aan de tand kwam voelen. 

Redder in seksuele nood

'Zijn jullie al intiem geweest', vraagt Eveline zich af. Het antwoord is nee. 'Er is gezoend, geknuffeld en dat zoeken we op, maar we doen rustig aan', aldus Maarten. Ze zijn al vier dagen op huwelijksreis maar van actie onder de lakens is dus nog geen sprake. Gelukkig kwam Eveline, als redder in seksuele nood, niet met lege handen bij het koppel aan.

Lekker voelen

'Ik heb iets meegenomen waardoor het leuk is om elkaar een beetje te gaan ontdekken.' Het is niet perse seksueel bedoeld, laat Eveline weten terwijl ze een blinddoek en een veertje tevoorschijn haalt. 'Maar meer om te gaan voelen.' Eveline hoopt dat het koppel minder gaat denken en elkaar gaat vertrouwen. 'Ga eens na of dat veertje lekker voelt achter je oor, of op zijn voet.'

Ongemakkelijk

Maarten en Richelle zitten er maar wat ongemakkelijk bij en ook de kijkers vinden het maar niets. 'Maarten en Richelle zijn nog niet intiem geweest. Dus neemt Eveline wat sexspeeltjes mee uit de collectie van de V&D anno 1972'. Een andere kijker denkt niet dat het koppel niet weet wat ze met de spullen aanmoeten. 'Richelle denkt dat het veertje is om het appartement te stoffen en Maarten gebruikt die blinddoek als slaapmasker in het vliegtuig naar huis'.

Met de billen bloot

Toch heeft Eveline wél vertrouwen in de methode. Volgens haar moet het koppel nou eenmaal 'een beetje met de billen bloot''Ze zegt namelijk wel een 'ontzettend goed gevoelbij Maarten en Richelle te hebben. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Eveline van Gils

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!