• Married at first Sight

MAFS-Freddy helemaal geen leuke man? Bekende van bruidegom doet boekje open

Door Redactie
MAFS-Freddy helemaal geen leuke man? Bekende van bruidegom doet boekje open

Freddy uit Married at First Sight lijkt een man uit duizenden. Hij maakt glas-in-lood voor zijn toekomstige bruid, houdt een draaideur tegen en lijkt ontzettend sympathiek. Toch zit hij volgens een bekende iets anders in elkaar.

Niemand minder dan Michella Kox, dé roddelkoningin van Nederland, blijkt namelijk een verleden te hebben met Freddy. 'Overal zie je: wat een leuke lieve man', laat ze weten in een video op Facebook. 'En dat Sylvia gemene dingen zegt over Fred, over zijn leeftijd. Ja, echt een leuke man is het.' Het sarcasme druipt van haar stem af.

Vriend van haar tante

Fred blijkt namelijk ooit een relatie te hebben gehad met haar tante. De twee waren zo'n vijf jaar samen. En ja, in het begin was hij inderdaad sympathiek, vrolijk en aardig. 'Ze kregen een relatie, dus ik ken Fred goed, Fred kent mij goed.' Maar toen haar tante ziek werd en alvleesklierkanker kreeg, sloeg het roer om. Door het constante misselijke gevoel dat ze ervaarde, trok ze de scheten van haar partner slecht.

Ernstig ziek

Je zou zeggen, daarop loopt een relatie niet stuk. Maar in het geval van Fred en haar tante wel. De MAFS-kandidaat kon kritiek hierop niet waarderen en pakte zijn spullen. 'Twee weken later krijgen we te horen dat ze heel ernstig ziek was en dat ze niet meer geholpen kon worden. Fred is weg en Fred kwam ook niet meer terug', laat Michella weten.

Geen afscheid

Toen ging het allemaal heel snel en binnen zes weken kwam Michella's tante te overlijden. Maar Fred was in geen velden of wegen te bekennen. 'Hij is niet op de begrafenis geweest, hij is geen afscheid komen nemen, hij heeft nog geen bloemetje gestuurd.' Een heftig verhaal en een heel ander beeld dan we van Fred krijgen op televisie. Als dat maar goed gaat.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL

MAFS-Freddy helemaal geen leuke man? Bekende van bruidegom doet boekje open

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.