• Married at first Sight

MAFS-Evelien moest pauze nemen na uitzendingen: 'Ik voelde mezelf een nul'

MAFS-Evelien

Het eerste seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake is al een tijdje afgelopen, maar een van de deelnemers ervaart nog altijd nare gevolgen van het programma. Evelien - de match van Brian - heeft afstand moeten nemen van social media vanwege alle negativiteit. 

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake kreeg een interessante wending toen bleek dat Evelien en Mark elkaar al kenden. Althans, Evelien herkende mark. Andersom was dit niet het geval. Deze ongemakkelijke ontdekking resulteerde in een tranendal voor Evelien. Dat Mark (getrouwd met Yvette) Evelien (getrouwd met Brian), niet herkende, zorgde voor veel verdriet. De twee hadden samen een datingapp verleden en die verhaallijn werd het gehele seizoen niet meer losgelaten.

Uitgeput 

En dat deed behoorlijk wat met Evelien. Niet alleen voelde ze zich erg emotioneel tijdens de opnames. Ook nadat het programma op Videoland verscheen, kreeg de deelneemster te maken met veel nare reacties. 'Na de uitzendingen begin oktober merkte ik hoe uitgeput ik was', schrijft Evelien op Instagram. 'Het was ineens stil en ik had ruimte om na te denken.'

Teleurgesteld

Alle stress en negativiteit die ze heeft gekregen van de 'strijd', is er in de afgelopen weken uitgekomen. 'Mijn zelfbeeld heeft een flinke knauw gehad en ik voelde mezelf een nul. In de spiegel zag ik iemand die ik niet herkende of wilde zijn. Ik was teleurgesteld in mezelf, maar ook in anderen. Het voelde allemaal zwaar en ik dacht: deze cirkel moet ik doorbreken voordat het van kwaad tot erger gaat.' De oplossing was een pauze van alle sociale media.

Inzichten gekregen

Nu is ze terug en sterker dan ooit. Ze had haar deelname aan de Australische versie van het bekende trouwprogramma dan ook voor geen goud willen missen. Het was wel echt een once in a lifetime-ervaring. Ik ben eigenlijk best trots op mezelf dat ik heb meegedaan en in het diepe ben gesprongen. Het voelde goed om uit mijn comfortzone te komen. Daarvan leer je het meest. Het heeft me geen liefde gebracht, maar wel een hoop inzichten waar ik nog mee bezig ben. Komt tijd, komt raad!'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.