• Liefde
  • Married at first Sight

MAFS-Chantal 'Wenkie' alweer vrijgezel: 'Soms is niet alles wat het lijkt'

Door Redactie
MAFS-Chantal 'Wenkie' alweer vrijgezel: 'Soms is niet alles wat het lijkt'

Chantal, bekend door Married at First Sight, was in de wolken met haar nieuwe liefde. De beste man had alles wat haar ex Henk níet had: hij was hoffelijk, trakteerde haar op saucijzenbroodjes én gaf haar zelfs al een ring. Toch is de relatie nu na een maand al ten einde gekomen.

Dat laat 'Wenkie' weten aan Shownieuws. 'Ik treed niet in op details, maar het was freaky. Soms is niet alles wat het lijkt', verklaart Chantal. Wat er dus precies gebeurd is, wil de blondine niet zeggen.

Sauzenbroodje

De vonk sloeg destijds nog over in de bakkerij, waar de man in kwestie een saucijzenbroodje bestelde voor Chantal. En we weten al uit de show: de blondine wil een man die hoffelijk voor haar is, dus dit was een schot in de roos. 'En daarna vroeg hij mijn nummer', verklaart ze aan RTL Boulevard.

Hoffelijk

Hoewel Henk haar niet als een prinsesje behandelde, deed deze nieuwe vlam dat wel. 'Hij houdt de deur overal voor me open, schuift mijn stoel aan en neemt mijn jas aan. En elke ochtend als ik wakker word, stuurt hij me een appje dat hij me zo'n mooie vrouw vindt.' Toch blijkt dit sprookje helaas niet te eindigen met 'en ze leefden nog lang en gelukkig' voor Chantal.

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.