• Married at first Sight

MAFS-Chantal is oma geworden (en kiest voor een totaal andere look!)

MAFS-Chantal is oma geworden (en kiest voor een totaal andere look!)

Zo'n ongeveer drie jaar na de deelname aan Married at First Sight, staat Chantal Huf - beter bekend als Wenkie - zo nu en dan nog wel eens in de spotlight. In maart deelde de trotse moeder dat ze oma zou worden. De tijd is omgevlogen en inmiddels heeft Huf haar kleindochter mogen verwelkomen. 

Aan RTL Boulevard vertelde Huf afgelopen maart het heugelijke nieuws. 'Mijn mooiste wens komt uit: ik word oma', aldus Chantal. 'Mijn dochter Lorena wordt mama. We zijn zo gelukkig.' Ook liet ze weten dat het goed gaat met haar dochter. 'Met Lorena gaat het heel goed, ze is niet ziek en ziet er heel goed uit. Dit is het mooiste wat mij gegeven kon worden, een kleinkind. Ik ben in de zevende hemel.' Buiten dat Chantal oma wordt, wordt haar moeder overgrootoma. Een heel speciaal cadeau voor de MAFS-deelneemster. 'Mijn moeder wordt overgrootoma en ze hoopt nog lang deel uit te kunnen maken van dit nieuwe leven.' Dat er twee maanden later ook nog bekend werd dat het een kleindochter zou worden, zorgde voor nog meer vreugde bij Chantal.

Kleindochter verwelkomen 

Maar de echte blijdschap kwam afgelopen maandag, toen het kleintje ter wereld kwam. Het meisje woog bij de geboorte 3550 gram en heeft de naam Lina gekregen, zo laat de oud mafs-deelnemer weten aan RTL Boulevard. Oma Chantal is zo ontzettend trots op haar dochter én kleindochter, dat ze het kindje meteen heeft laten vereeuwigen op haar lichaam. Op haar hand staat in sierlijke letters 'Lina' getatoeëerd. 

Nieuwe look

Maar dat is niet de enige verandering voor en aan Chantal. Wie Chantal op Instagram opzoekt, moet waarschijnlijk even twee keer kijken. De bekende blondine heeft namelijk een totaal andere haarkleur gekregen. Ze heeft haar blonde lokken omgeruild voor prachtig donker haar. Volgers moeten even wennen, maar vinden het prachtig staan bij Chantal. Toch is het niet de eerste keer dat Huf haar uiterlijk heeft veranderd. Na haar deelname aan Married at First Sight kreeg Chantal zoveel opmerkingen naar haar hoofd geslingerd dat ze zichzelf heeft laten 'vervagen.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.