• Married at first Sight

MAFS-Chantal benaderd voor dít andere programma

Chantal Huf heeft drie jaar geleden meegedaan aan Married at First Sight, maar we zijn haar nog lang niet vergeten.  

MAFS-Chantal

Ze viel enorm op in haar huwelijk met Henk, mede door haar 'wenkies' en aanwezige gedrag. Terugkijken naar haar avontuur, doet ze niet graag. Logisch als je bedenkt dat ze haar huwelijksreis een strafkamp noemde. Maar zou ze ooit nog wel de liefde willen vinden? En misschien wel weer meedoen aan een ander tv-programma.

Chantal maakte zoveel indruk op televisiekijkend Nederland dat ze zelf een eigen persiflage kreeg in De TV-kantine. Maar, het scheelde weinig of we zagen haar ook in een ander tv-programma, namelijk Lang Leven de Liefde. En dat zou niet de eerste keer zijn dat er een MAFS-kandidaat verschijnt bij het SBS 6-liefdesprogramma. 

Liefde in Chantal's leven? 

Afgelopen november werd bekend dat Chantal weer gelukkig was in de liefde. 'Er kwam vriendschappelijk iemand in mijn leven, die mijn steun werd, er altijd voor mij was', zei ze over haar nieuwe liefde in het AD. 'Na wat afspraakjes was het niet meer te houden.' Maar als Aran vraagt of er nu een man in Chantal's leven is die haar laat smelten, blijft Huf een beetje vaag. 'Daar gaan we het niet over hebben, lacht ze. 'Lastig gewoon', antwoordt ze als Aran vraagt of ze er niet meer in de media over wil praten. 

Nogmaals trouwen

En over nogmaals trouwen heeft de extravagante ex-deelneemster ook haar mening klaar: 'Nou, eigenlijk niet. Maar heel diep vanbinnen blijft het wel een meisjesdroom.' Over trouwen op televisie antwoordt ze stellig: NEE!'

Lang Leven de Liefde

Trouwen op televisie doet Chantal niet meer. Maar wie weet de liefde vinden via een tv-programma nog wel. Aran is nieuwsgierig en zou graag willen weten of Chantal nog voor een deelname aan bijvoorbeeld Lang Leven de Liefde openstaat. 'Ja, natuurlijk, daar ben ik door benaderd', glimlacht ze. Ze heeft dat avontuur ook goed overwogen en besproken met haar kinderen. Haar zoon was enthousiast: 'Ja, mam. Dat moet je doen!' Maar ook de vader van haar kinderen mocht zijn mening geven. Die zei: 'Dan krijg je weer allemaal ellende over je heen.' Maar daar ben in inmiddels wel aan gewend.' Het lijkt er dus op dat Chantal weer single is, maar haar liefde toch niet binnenkort gaat vinden op televisie. 

Contact met Henk

En Henk: spreekt ze haar ex-man nog wel eens? Aran vraagt haar terug te denken aan MAFS en Henk, maar dat is 'niet zo best', volgens Chantal. 'Wat was de match dan?', vraagt ze zich drie jaar later nog altijd af. 'Je matcht op niks. Die verschijning ook, ik word er niet warm of koud van.' Gelukkig is Henk inmiddels gelukkig getrouwd met een ander. En Chantal is gelukkig met haar kleindochter.

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!