MAFS afgelopen: Zó blijf je de kandidaten toch volgen

Het MAFS-seizoen zit erop. Gelukkig hoef je de kandidaten ook weer niet helemaal te missen. Zó kunt u ze gewoon blijven volgen!

Door Redactie
MAFS kandidaten
© Still

Married at First Sight betekent voor de kandidaten sowieso één ding: je krijgt er héél veel aandacht bij. Gelukkig houden ze er dan toch nog iets aan over, want een blijvende match blijft toch lastig voor MAFS. Goed nieuws voor iedereen die een kijkje in het leven van de kandidaten wil blijven houden: ze zitten allemaal op Instagram! Veel van hen hebben hun account op privé gezet, dus u zal een volgverzoek moeten doen. Laten we ze doornemen.

Patricia en Stephan

Patricia en Stephan probeerden het een tijdje, maar uiteindelijk zat er toch niet meer in dan vriendschap. Ze gaan weer door met hun leven en hoe ze dat doen, kun je nog volgen ook! Patricia heet @patriciabierings op Insta en Stephan vind je via @ste.ph1203.

Remco en Paula

Ook Remco en Paula redden het niet als koppel, dat huwelijk vloog al vrij snel uit de bocht. Voor wie de twee wil blijven volgen: Remco vind je via @remco__steen en Paula's account heet @voordepaulavande. Zoals je ziet hield ze leuke vriendschappen over aan het programma!

Martijn en Nicole

Laten we niet al te veel woorden vuil maken aan de MAFS-mismatch van de eeuw, Martijn en Nicole. Een kleine blik op hun Insta's leert dat met name Martijn (@martijnprins040) zijn, euh... 'bijzondere' gedrag gewoon lekker voortzet op sociale media, zo bewijst het filmpje hieronder. Nicole heet trouwens @niccy020.

Wilfred en François

Wilfred en François namen op een héle liefdevolle manier afscheid van elkaar. Het was natuurlijk wel erg pijnlijk dat het toch niet lukte tussen de mannen. Gelukkig hoeven we ze niet uit het oog te verliezen nu het programma erop zit. Je volgt de mannen via @wilfredheijne en @francois_le_doux!

Maarten en Richelle

Droomkoppel Maarten en Richelle was uiteindelijk toch niet meant to be. Via @maartentenijenhuis en @richelledegroot1991 blijven we toch een beetje op de hoogte van hun levens na MAFS.

Laura en Cathalijne

Zoals je waarschijnlijk al wel weet, bleven Laura en Cathalijne na MAFS wél bij elkaar. Als enige koppel dit seizoen. Laten we hopen dat het goed blijft gaan en we ze vaak op elkaars Insta - @laurameulenbroeks en @cathalijne.rampen - zien terugkomen!

Loes en Wichian

Helaas tekenden ook Loes en Wichian de scheidingspapieren... Hartstikke sneu natuurlijk, maar ze gingen in ieder geval niet met ruzie uit elkaar. Iedereen die benieuwd is hoe het nu met de twee gaat: je volgt Loes en Wichian via @loeskanters en @wichian01! Ook Wichian kan het heel goed vinden met andere MAFS'ers uit zijn seizoen. Wat fijn!

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Robin Heerkens

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!