Maarten van der Weijden opgenomen in ziekenhuis met maagbloeding

Maarten van der Weijden heeft een maagbloeding gehad en moest daardoor in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat nieuws deelt de voormalig olympisch kampioen openwaterzwemmen via sociale media.

Maarten van der Weijden

De zwemmer deelt een foto van zichzelf vanuit het ziekenhuisbed. 'Soms loopt het leven anders dan je hoopt', aldus Van der Weijden. 'Negen dagen geleden ben ik met spoed opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Na onderzoek bleken mijn klachten veroorzaakt door een forse bloeding in mijn maag', schrijft Van der Weijden.

De 41-jarige, bij wie in het verleden leukemie werd vastgesteld, was vooral bang dat kanker opnieuw de reden was dat hij in het ziekenhuis lag.

Maagbloeding

Inmiddels is de bloeding gevonden en gedicht en mag de zwemmer weer naar huis. 'Ik ben dankbaar dat de bloeding gestopt is en dankbaar dat kanker niet de oorzaak van de bloeding is', aldus van der Weijden. Ook bedankt hij de artsen en verpleegkundigen die de afgelopen week voor hem hebben gezorgd.

Naar eigen zeggen zal het herstel nog wel even duren. 'Maar ik ben blij dat ik naar huis mag en ga de komende periode stapje voor stapje kijken wat er weer kan.'

Bron: ANP, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!