• Showbizz

Maan not amused door pikante onthulling ex Tony Junior

Door Redactie
Maan not amused door pikante onthulling ex Tony Junior

Tony Junior deed gisteren in een livestream op Twitch een pikante onthulling over zijn ex Maan. Eentje waar de zangeres op zijn zachtst gezegd niet blij mee is.

De dj en 'bachelor' verklapte namelijk dat hij haar slipje, want de laatste keer dat ze met elkaar de liefde bedreven, heeft bewaard.

Bijzonder broekje

'Toen wij uit elkaar gingen had zij ooit dat broekje voor mij gekocht, omdat wij een liedje samen hadden: 'Ik geef je een roosje m’n roosje'. Tony koos ervoor om het bijzondere broekje te bewaren en in te lijsten. Prima vond Maan, maar dat hoeft niet heel Nederland te weten.'

Maan is gepikeerd

'Ze vindt het blijkbaar niet zo leuk. Ze wilde me net bellen. Ze is een beetje gepikeerd op dit moment', vertelt hij, waarna hij er grappend 'ze huilt maar ze lacht' aan toevoegt. 

Op de buis

Het fragment, dat afkomstig is uit het programma Rooijakkers over de vloer, ging gisteren al rond op internet. Woensdag is het hele item met Tony en zijn onthullingen over Maan te zien op televisie.

Bron: Rooijakkers over de vloer Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.