• Liefde

Maan laat haar verliefdheid horen op nieuwe EP

Door Redactie
Maan laat haar verliefdheid horen op nieuwe EP

Maan de Steenwinkel heeft sinds begin dit jaar een relatie met dj Tony Junior en brengt volgende week een nieuwe EP uit. Volgens haar is daar duidelijk op te horen dat ze smoorverliefd is. 

Roze wolk

De zangeres zorgde er wel voor dat er niet alleen maar lieve nummers op Waar ga je heen staan. "Ik leef natuurlijk op een roze wolk met Tony. Daarom is het goed dat ik voor deze EP met Anouk en Paul Sinha heb samengewerkt. Zij zitten weer in een heel andere vibe. Want het moet natuurlijk niet alleen maar zoetsappig zijn", zegt de 21-jarige Maan in Telegraaf Vrij.

De club van lelijke kinderen

De The Voice-winnares heeft het hartstikke druk. Haar clubtournee begint in februari en binnenkort beginnen de opnames van de film De club van lelijke kinderen, waarin ze een rol heeft gekregen. "Ik vond het echt een eer dat ik daarvoor ben gevraagd en het is een droom om nog eens in een film te acteren. Ik was stomverbaasd dat ik na de auditie groen licht kreeg, ik heb namelijk niet meer ervaring dan een schoolmusical. Allemaal geweldig leuk om te doen, maar ik ben 21 en in mijn schaarse vrije tijd wil ik ook weleens gewoon bijkletsen met vrienden."

De opnames van De Club van Lelijke Kinderen staan gepland voor dit najaar en naar verwachting verschijnt-ie in oktober 2019 op het witte doek.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Maan laat haar verliefdheid horen op nieuwe EP

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders