Maakt politiek verslaggever Frits Wester hiermee een bijzondere carrièreswitch?

Door Redactie
Maakt politiek verslaggever Frits Wester hiermee een bijzondere carrièreswitch?

Niet alles in de loopbaan van politiek verslaggever Frits Westers liep even soepeltjes. Nu blijkt dat hij misschien wel een héél bijzonder pad in zijn carrière gaat bewandelen. Hij duikt op in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Secret Duets en blijkt best te kunnen zingen.

Frits Wester is niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Tóch moest de kijker van Secret Duets even twee keer kijken wanneer de RTL-verslaggever naast Samantha Steenwijk een nummer begon te zingen.

Jan Peter Balkenende?

The Masked Singer maakt het ieder seizoen weer even duidelijk: het is best een klus om de stem van een BN'er te raden. Hetzelfde principe geldt voor 'het slappe aftreksel' Secret Duets. Jurylid Samantha Steenwijk zat al wél op het juiste spoor voordat de RTL-verslaggever zich onthulde. De zangeres roep dat het 'iemand in de politiek' moet zijn, waarna ze dacht aan Jan Peter Balkenende óf Frits Wester.

Carola Smit is terug

Het is niet de enige verrassing in het met kritiek beladen programma Secret Duets. Ook BZN-zangeres Carola Smit dook achter de muur vandaan. Een portie nostalgie voor de kijkers én een extra bijzonder tv-optreden. Het geheime duet van de zangeres met Dave von Raven was namelijk haar eerste televisie-optreden in vijftien jaar. 

Secret Duets

The Masked Singer breekt de laatste jaren steevast kijkcijferrecords en I Can See Your Voice is ook een flinke hit op RTL4. Met Secret Duets probeert RTL4 het succes te herhalen, maar kijkers zijn nog niet echt onder de indruk. In Secret Duets zingen panelleden een lied met een onbekende gast. De kandidaten scoren punten als ze weten wie er stiekem met hen meegezongen heeft. Het idee is best aardig, maar kijkers vonden het nieuwe programma vooral een slap aftreksel van The Masked Singer.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.