• Liefde

Luuk Ikink over vrouw Simone: 'Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond'

Door Redactie
Luuk Ikink over vrouw Simone: 'Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond'

Luuk Ikink is inmiddels al meer dan tien jaar getrouwd met zijn vrouw Simone Wijnands. En ja, eigenlijk was er wel sprake van liefde op het eerste gezicht, zo vertelt de RTL Boulevard-presentator aan Playboy.

'Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend', aldus Luuk. Maar dat bekent niet dat hun liefdessprookje hier meteen van start ging. 'Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken.'

Relatie

Ook zaten ze op dat moment allebei nog in een relatie met iemand anders en gingen ze dus eerst als vrienden door het leven. In 2005, zo'n vier jaar later, werd het officieel tussen Luuk en Simone. 'Toen het uit was met haar vriend en met mijn vriendin zijn we met elkaar op date gegaan naar Der Untergang. Toen was het raak.'

RTL Boulevard

De 39-jarige Ikink werd op tv bekend als sidekick in de talkshow RTL Late Night met Humberto Tan, waar hij vanaf 2013 tussen de serieuze gesprekken door grappige viral video's liet zien. Hij maakte medio 2016 de overstap naar RTL Boulevard. Toevallig werd Marieke zijn opvolger bij de talkshow en volgde ze Luuk een jaar later naar het entertainmentprogramma.

Bron: Boulevard, Playboy | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.