Luuk Ikink en Rob Goossens zijn het niet eens met uitspraken Ferry Doedens over ‘RTL Boulevard’

Door Fleur Hartman
Luuk Ikink en Rob Goossens zijn het niet eens met uitspraken Ferry Doedens over ‘RTL Boulevard’

Ferry Doedens (32) sprak zich afgelopen zondag in Boerderij van Dorst uit over de media-aandacht richting hem. Af en toe zit hem dat dwars, vertelt hij. Ook doet hij daarbij uitspraken over RTL Boulevard, waar Luuk Ikink (39) en Rob Goossens (31) het niet mee eens zijn.

De twee bespreken het in de nieuwste aflevering van de BLVD Podcast.

Niet gebeld

‘Hij had wat te vertellen over ons programma RTL Boulevard, gek genoeg’, zegt Luuk. In de podcast is een fragment te horen waarin Ferry vertelt dat hij af en toe genoemd wordt in RTL Boulevard zonder dat hij gebeld is om een reactie te geven. ‘Dan denk ik: waarom? Er zijn zoveel andere interessante dingen om over te schrijven dan Ferry Doedens, het is zo frustrerend’, horen we Ferry zeggen.

100 procent onzin

Luuk heeft daar wel iets over te zeggen. ‘Ik weet 100 procent zeker dat dit onzin is. Het eerste wat wij altijd doen als er nieuws is rondom iemand, dan bellen we de hoofpersoon. Want er is geen enkele reden om dat niet te doen. Dus ik denk gewoon dat hij het dan niet op zijn telefoon heeft gezien of een appje heeft gemist.’ Ook Rob vindt de uitspraken van Ferry een beetje gek. ‘BN’ers vinden het heel fijn om in het nieuws te zijn, totdat het iets is wat ze minder leuk vinden en dan gaan ze zich ineens beklagen over het feit dat er belangrijkere dingen te bespreken zijn in hun leventjes’, zegt hij.

Eigen leven

Rob denkt dat Ferry het eigenlijk heerlijk vindt om RTL Boulevard te woord te staan, bijvoorbeeld als hij een nieuw project heeft. ‘Als zijn theatershow wordt besproken omdat die er aankomt, dan vindt hij dat ook heel leuk. Maar op het moment dat die theatershow dan geen kaarten heeft verkocht, vraagt hij zich ineens af wat er zo interessant is aan Ferry Doedens’, aldus Rob. Luuk voegt toe: ‘Het is best wel gek om dan te zeggen 'er zijn belangrijkere dingen dan Ferry Doedens', terwijl je nota bene wordt geïnterviewd met drie camera’s om je heen. En je vertelt over je eigen leven, dan is het toch logisch dat daar nieuws uitkomt.’

Types in mediawereld

Goossens is het eens met Ikink en stelt: ‘En Ferry is natuurlijk het allerfijnste voorbeeld hierin. Want die heeft verdorie een theatershow over zijn eigen leven gemaakt.’ Toch hebben de mannen een zwak voor Ferry. ‘Ik vind het toch wel leuk dat er dat soort types zijn in de mediawereld. Ze kunnen niet allemaal zo saai zijn als mijzelf", legt Luuk uit.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.