Luca Borsato 'heel blij' met geseponeerde zaak Marco: 'Sta altijd achter hem'

Luca Borsato is 'heel blij' dat het onderzoek tegen zijn vader Marco Borsato rond The Voice of Holland wordt geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.

Marco Borsato en Luca Borsato

'Ik wil bijna zeggen: ik had niet anders verwacht', zegt Luca tegen RTL Boulevard.

Nog steeds heftige situatie

'Ik hou van hem, ik hou van de man die hij is en ik sta altijd achter hem', vervolgt de zoon van de zanger. Hoewel Luca blij is met het nieuws, is het niet zo dat ze nu 'met z'n allen in de keuken staan te dansen', zegt hij. 'Want uiteindelijk is de materie waar we over spreken wel heel heftig.'

Geseponeerde zaak

Dinsdag maakte het Openbaar Ministerie (OM) bekend dat het onderzoek tegen Borsato wordt geseponeerd. Tegen de zanger loopt nog wel een zedenonderzoek naar aanleiding van een aangifte in december 2021 die niet gerelateerd is aan The Voice. In die zaak wordt nog een vervolgingsbeslissing genomen. Borsato heeft tegenaangifte gedaan voor smaad en laster.

Geen reactie

Marco Borsato wil zelf niet inhoudelijk reageren op het nieuws dat het onderzoek naar hem in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland wordt geseponeerd. Dat heeft zijn advocaat Geert-Jan Knoops dinsdag laten weten aan het ANP. 'Wij hebben onze cliënt vandaag uitvoerig gesproken en hij kiest ervoor om geen inhoudelijke reactie te geven', zegt Knoops, die Borsato samen met zijn vrouw Carrie juridisch bijstaat.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!