Lovende reacties voor Maan na helpen gitarist: 'Ben je het kwijt?'

Door Redactie
Lovende reacties voor Maan na helpen gitarist: 'Ben je het kwijt?'

Na dit roerige jaar kunnen we wel een beetje licht gebruiken in de duisternis. Dus toen Maan (23) tijdens Het Knoop gala haar gitarist hielp die het even kwijt was, stroomde de lovende reacties dan ook binnen.

De 22-jarige Cheyenne weet namelijk heel even haar akkoorden niet meer. Kan gebeuren natuurlijk door alle spanning en zenuwen. Gelukkig is Maan ontzettend begripvol: 'Ben je het kwijt?'

Hulp

Ze geeft toe het inderdaad heel even niet meer te weten. 'Zullen we het even rustig doornemen, of kun je dat het beste met iemand uit het orkest?', aldus de zangeres. Dat laatste wil Cheyenne graag en Peter Tiehuis van het Metropole Orkest snelt toe om haar er doorheen te helpen. Al snel komt het allemaal weer terug en klinkt het vlekkeloos.

Emotioneel

Ook kijkers schieten vol na het zien van dit fragment. 'In tranen, wat mooi.. hoe spannend ook.. rust kan je redden. Maan die ook zo rustig blijft. Niets in het leven is perfect', laat iemand weten. Een ander merkt op: 'Mooi stukje televisie. Niet alles hoeft altijd meteen perfect te gaan!' Nog een Twitteraar schrijft: 'Menig mens kan daar van leren: ‘ik ben het kwijt, maar wil graag even hulp om het wel te laten lukken’ ipv ik ben het kwijt, ik stop er mee. Wauw!'

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.