Loretta Schrijver dankbaar voor mannenpanel Koffietijd: 'Heeft mijn relatie goed gedaan'

Loretta Schrijver heeft veel opgestoken door de gesprekken met De Koffieleuters in Koffietijd, het mannenpanel van het programma dat advies gaf in het programma.

Loretta Schrijver
© ANP

Dat vertelt de presentatrice vrijdag in de laatste aflevering van het ochtendprogramma. Verschillende (voormalige) leden van het panel schoven in de uitzending aan.

'Het heeft mijn relatie heel goed gedaan, alle gesprekken', zegt Schrijver. Ook Eddy Zoëy, voormalig lid van het panel, gaf aan veel van het panel geleerd te hebben. 'Wij gaven dan zogenaamd advies voor vrouwen', vertelde Zoëy, 'maar wij hebben daardoor ook heel veel dingen geleerd over vrouwen die wij weer konden toepassen.'

Terugblikken

Ook de andere (voormalige) panelleden blikten in de uitzending terug op de gesprekken die zijn gevoerd. 'Wat ik heel erg leuk vond, we hebben het ook een keer over social media gehad en dat je meer in het moment moet zijn en minder op je telefoon moet zitten', blikt Guido Spek terug. 'En daar heb ik best wel veel reactie op gehad van mensen, wel vooral via social media. Je merkt wel dat we hier toch onderwerpen met elkaar bespraken die toch terugkwamen.'

'Heren, hartstikke lief en leuk en fijn dat jullie er waren en dat jullie ons zoveel wijze lessen hebben gegeven', besluit Schrijver.

Einde Koffietijd

RTL kondigde in november aan dat het tv-programma zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok. Het ochtendprogramma wordt gepresenteerd door Quinty Trustfull, Loretta Schrijver, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!