Lizzy uit MAFS klaar voor een nieuwe start met haar Rutger

Dat Married at First Sight niet altijd succes verzekerd is bleek dit seizoen wel weer met een paar flitsscheidingen tot gevolg. Dat gold in 2021 ook voor deelneemster Lizzy, die haar huwelijk met Lars al snel in vlammen op zag gaan. Maar Lizzy zocht door en vond haar grote liefde.

Door Redactie
MAFS-Lizzy
© Still Married at First Sight

Het begon zo lieflijk tussen Lizzy en politieman Lars in 2021. Terwijl ze al snel de eerste kriebels voelde voor Lars, kreeg ze later vooral de kriebels van hem. Want al tijdens het koppelsweekend sloeg de vlam in de pan. En eigenlijk kwam het daarna niet meer goed, met een boze scheiding tot gevolg. Het zat zelfs zo diep dat Lars Lizzy blokkeerde op social media. Maar Lars en Lizzy werden allebei gelukkig met een ander. Lizzy vond haar 'grote liefde' Rutger met wie ze nu een nieuwe start gaat maken.

Huisje-boompje-beestje

En het gaat hard tussen de tortelduifjes. Vorige maand zetten ze hun handtekening onder een samenlevingscontract nadat dat samenleven ook echt was begonnen. Want na een lange tijd in Helmond heeft ze de sleutels ingeleverd van haar oude flat. Sinds drie maanden woont ze namelijk met Rutger in Waalwijk. Toch kijkt ze met enige weemoed terug op die jaren in Helmond, schrijft ze op Instagram.

De post van Lizzy op Instagram:

Dankbaar en trots

Ze schrijft dat ze dankbaar en trots is op de tijd in Helmond, samen met haar hondje Mylo. Ook een moeilijke tijd blijkbaar. 'Een plek waar ik mezelf heb teruggevonden na een aantal pittige jaren. Lastig om dit af te sluiten, maar ook trots op de stappen die ik heb gezet laatste maanden.' Voor nu kijkt ze vooral vooruit. 'Letterlijk de liefde achterna gegaan, want oh wat ben ik stapelgek op mijn lieve vriend Rutger van Happen. ❤️ Op naar een hele mooie gelukkige toekomst samen.'

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Olivier van Kuyen

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!