Lisa van OG3NE deelt emotioneel bericht over donkere periodes

Door Redactie
Lisa van OG3NE deelt emotioneel bericht over donkere periodes

De meiden van OG3NE hebben geen makkelijke tijd achter de rug. Na een lang ziektebed, verloren ze hun moeder Isolde in juli 2017 aan de gevolgen van een zeldzame vorm van kanker. Lisa laat in een emotioneel bericht op Instagram weten wat haar door de donkere periodes heeft geholpen.

Ze begint: 'Er is al genoeg negativiteit en ellende in de wereld. Wat er ook gebeurd, ik kan altijd vertrouwen op muziek. Muziek heeft me al door zoveel heen geholpen en al voel ik me op m’n laagst. Dan kan ik nog steeds blij en gelukkig worden als ik op het podium sta en van de muziek aan het genieten ben. Al helemaal als ik zie dat anderen dat ook doen!'

Songfestival

Ze vervolgt: 'Zoals wij, OG3NE en Ricardo Vol, met Lights And Shadows op het Songfestival hebben gedaan: het negatieve omgezet in het positieve door middel van muziek. Daar hebben we mama, onszelf, en zoveel anderen mee geholpen! Dagelijks krijg ik dat nog te horen… van mensen op straat, bij optredens, in m’n DM’s… een lied kan oprecht levens veranderen en mensen door donkere periodes/momenten heen slepen!'

Trots

Rick Vol is maar wat trots op zijn dochter en reageert: 'Ja Liesje, zo ken ik je. Altijd op zoek naar het positieve en oplossingen, hoe zwaar ‘t soms ook is. Dat is sowieso een eigenschap die je van mamma hebt meegekregen. Zelfs voor mij ben je een stimulans en geniet ik op mijn beurt van alles wat jouw leven mooi maakt.' Ook haar zussen reageren steunend door hartjes te plaatsen.

Lisa van OG3NE deelt emotioneel bericht over donkere periodes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Instagram, Peter Smulders