Lindsay Lohan zwanger van bankier: ’Ik ben de gelukkigste vrouw van de wereld’

Het gaat goed met actrice Lindsay Lohan (36). En dat is nieuws, want ze maakte vele jaren van pure ellende door.

Lindsay Lohan
© Brunopress

Ze was heel lang verslaafd aan drank en drugs, haar liefdesleven was een ramp en haar carrière op het witte doek verdween als sneeuw voor de zon. Maar er kwam een kentering. Nadat ze – na zes opnames in afkickklinieken – in 2013 echt van de verdovende middelen af was, vond ze enkele jaren geleden ook ware liefde! De even oude Bader Shammas, assistent-vicepresident bij Credit Suisse, veroverde haar hart, trouwde vorig jaar juli met haar én... de twee krijgen nu hun eerste kindje.

Gelukkigste vrouw

Lindsay schreef na hun huwelijksdag al op Instagram over Bader: ‘Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld. Je vond me en wist dat ik geluk en genade wilde vinden, allemaal tegelijk. Ik ben verbijsterd dat je mijn man bent. Mijn leven, mijn alles.’

Verslaafd 

Lindsay’s verbazing dat het allemaal toch goed is gekomen is niet verwonderlijk. Als driejarige was ze al een veelgevraagd reclamemodel, vanaf haar twaalfde een filmster en zes jaar later ook een popidool! Maar amper achttien jaar oud was ze al verslaafd aan drank en drugs. 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.