Linda Hakeboom kijkt vooruit: 'Dit jaar ga ik kerst heel intens meemaken'

Door Redactie
Linda Hakeboom kijkt vooruit: 'Dit jaar ga ik kerst heel intens meemaken'

Linda Hakeboom deelde eind november het geweldige nieuws dat ze klaar is met haar kankerbehandeling. Ook gaf de documentairemaakster aan dat ze vanaf nu weer vooruit wil kijken. Vandaag blikt ze terug op een minder leuke kerst die ze vorig jaar ervoer, waardoor ze dit jaar extra wil genieten van de feestdagen. 

Op social media deelt Linda een stralende foto en wenst ze iedereen mooie dagen toe. Ook staat ze stil bij een minder leuke kerst die ze vorig jaar ervoer, maar ze durft inmiddels ook weer vooruit te kijken. 

Terugblik

'Vorig jaar kreeg ik op deze ochtend, de ochtend van Kerstavond, een chemotherapie-infuus ingeprikt in het ziekenhuis. Die avond was ik bij mijn ouders, maar van kerst heb ik niet veel meegekregen. Mijn lichaam was op', begint de documentairemaakster onder haar post. 

Intens genieten

'Dit jaar ga ik het heel intens meemaken', vervolgt ze. 'Ondanks alles. Ondanks dat het wederom geen feestdagen zijn zoals we allemaal graag zouden wilden. Ondanks al het verdriet. Ik ga toch proberen het moois te zien de komende dagen. En dat wens ik jullie ook.'

Tel je zegeningen

Ook heeft ze nog een mooie boodschap voor haar volgers. 'Als je gezond bent: tel je zegeningen. Dat je lichaam gewoon werkt, die trouwe machine! Als je niet gezond bent, dan hoop ik dat je heel veel liefde mag ontvangen deze kerst. En of je nu wel of niet ziek bent: misschien een mooi moment om de lieve mensen om je heen te tellen. Mijn grootste held staat naast me. Of eigenlijk: hangt onder mijn arm, omdat we anders ons mini kerstboompje niet op de foto kregen. Ontzettend fijne dagen gewenst lieve mensen', aldus Linda. 

Bron: Libelle | Beeld: Instagram Linda Hakeboom, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.