Linda Hakeboom emotioneel door terugkomen van haar: 'Dit ben ik en ik ben er nog!'

Linda Hakeboom emotioneel door terugkomen van haar: 'Dit ben ik en ik ben er nog!'

Het haar van Linda Hakeboom komt na de chemotherapie die ze heeft ondergaan langzaam weer terug. 'Een emotioneel moment', zo schrijft de 35-jarige televisiemaker op Instagram.

'Ik kan echt niet beginnen met uitleggen hoe bijzonder dit voelt. Ik kreeg kanker, ik kreeg allerlei zware behandelingen die mijn leven veranderden en bovenop dat alles verloor ik mijn haar', begint ze haar verhaal bij een foto waarop ze lachend staat. 'Het is zo’n ontzettend zichtbaar gevolg van deze ziekte. Iets dat je de hele dag met je meedraagt. En nu... Nu komt het terug en dat voelt als een nieuw begin. Wat een emotioneel moment. Dit ben ik en ik ben er nog!'

Steun

In de reacties krijgt Hakeboom uiteraard veel steun, maar ook een hoop complimenten over haar kapsel. Onder anderen Chantal Janzen, Dotan, Marlijn Weerdenburg, Jett Rebel en Bas Smit laten weten hoe goed ze de korte coupe vinden staan.

Ziekteproces

In augustus vorig jaar werd bij Hakeboom borstkanker ontdekt. In oktober begon de eerste chemotherapie, die ze na vijf maanden in februari afrondde. Toch werden er nog een paar kwaadaardige cellen gevonden, waarop ze nog een ronde chemotherapie onderging. Hakeboom houdt haar volgers geregeld op de hoogte van haar ziekteproces via haar sociale media en vlogs.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.