Linda de Mol wil niet reageren op vervolging van Jeroen Rietbergen

Linda de Mol reageert niet op het nieuws dat het Openbaar Ministerie (OM) bandleider Jeroen Rietbergen vervolgt voor een zedenfeit rond The Voice of Holland. Haar manager laat desgevraagd weten dat de presentatrice 'geen statement' zal geven.

Linda de Mol

De Mol had totdat begin vorig jaar in een uitzending van de onlineserie BOOS bekend werd dat Rietbergen werd verdacht van grensoverschrijdend gedrag een relatie met hem. Daarna liet de presentatrice weten dat ze die had verbroken. Vorige maand liet De Mol in een verklaring aan meerdere media weten dat ze 'iets uit te zoeken had' nadat ze meerdere keren samen waren gespot.

Zedenfeiten

Rietbergen wordt verdacht van een zedenfeit uit februari 2018. Dat zou hebben plaatsgevonden tijdens opnames van The Voice. Het OM maakte dinsdag ook bekend dat Ali B wordt vervolgd voor zedenfeiten, onder meer rond de talentenjacht. Het onderzoek tegen Marco Borsato rond The Voice wordt vanwege onvoldoende bewijs geseponeerd. Tegen de zanger loopt nog wel een zedenonderzoek naar aanleiding van een aangifte in december 2021, maar dat is niet gerelateerd aan The Voice.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!