• The Voice
  • Familie de Mol

'Linda de Mol vergeeft Jeroen Rietbergen en wil hem terug'

Door Redactie
'Linda de Mol vergeeft Jeroen Rietbergen en wil hem terug'

Waar Linda de Mol er geen geheim meer van maakt achter de schermen bezig te zijn met haar comeback op televisie en bij haar glossy magazine, zou ze over de ontwikkelingen thuis in het Gooise Huizen minder loslippig zijn. Niet ver-wonderlijk, want diverse bronnen melden Story dat de sterpresentatrice haar partner Jeroen Rietbergen wil vergeven na zijn seksuele escapades... en hun relatie nieuw leven in wil blazen! In de buurt is verbijsterd gereageerd!

In de babbelzieke Huizense buurtschap Crailo hebben ze het nergens anders meer over: de tv-ster Linda de Mol (58) wil haar gecrashte liefdesrelatie met de vermeende seksuele veelvraat Jeroen Rietbergen (51) nieuw leven inblazen! Zeven maanden na de onthullingen waaruit bleek dat Jeroen als bandleider van The Voice of Holland zich diverse keren schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag, laat Linda hem weer toe in haar leven.

'Iedereen in Het Gooi is verbijsterd'

De afgelopen weken werd hij meermaals door diverse ooggetuigen bij haar landhuis Oud Crailoo gesignaleerd, en volgens bekenden van de presentatrice is het binnen haar groep intimi allang geen geheim meer dat ze Jeroen terug wil. Ook op de wandelpaden in haar bosrijke woonomgeving reppen buurtgenoten ervan. ‘Het is bizar, maar waar,’ laat een goede bekende van Linda (gegevens bekend ter redactie) Story weten. ‘Iedereen in Het Gooi is verbijsterd.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 34 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.