• Familie de Mol

Linda de Mol komt met nieuwe dramaserie én speelt er zelf in mee

Door Redactie
Linda de Mol komt met nieuwe dramaserie én speelt er zelf in mee

Gooische Vrouwen, Divorce, K is van Karlijn en Familie Kruys. Stuk voor stuk typische Linda de Mol series. En daar gaat er nu weer eentje aan toegevoegd worden.

De naam is nog niet bekend. 

Voorjaar opnames

Eigenlijk wil Linda er nog helemaal niet zoveel over kwijt. De opnames beginnen komend voorjaar.  "Het is een miniserie van vier afleveringen", zei vertelde de presentatrice maandag aan Shownieuws.

Nieuw project

"Het is voor SBS6. Ik speel er zelf in en ik werk voor SBS, dus dan gaat het naar SBS6." De presentatrice wil verder niets loslaten over het nieuwe project. "Het is een nieuwe serie en het is heel erg spannend. Meer zeg ik er niet over."

K van Karlijn

Op dit moment is Linda's serie de K van Karlijn te zien, ook eentje uit haar koker dus. Ze maakt de serie over een vrouw die borstkanker krijgt samen met hoofdrolspeler Tjitske Reidinga.

Ziek zijn

In de serie ontdekt hoofdpersonage Karlijn harde knobbels in haar borsten, wat later borstkanker blijkt. "Ze komt steeds meer op zichzelf te staan. Iedereen om je heen probeert het natuurlijk goed te doen, maar het is een heel pittig proces", vertelt Reidinga. "Je wordt langzaamaan helemaal in zo’n proces van ziek zijn gezogen." En dat vond ze interessant om te spelen.

Bron: Shownieuws/ANP Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.