• Familie de Mol

Linda de Mol in 'lichte depressie' na teleurstelling

Door Redactie
Linda de Mol in 'lichte depressie' na teleurstelling

Linda de Mol gaf eerder aan dat als de kijkcijfers van Ladies Night zouden zakken onder de 200.000, ze wel een lichte depressie zou krijgen. Dat blijkt nu het geval te zijn, want de show trok nog geen 184.000 kijkers.

Aan Beau vertelde de Mol eerder: 'Als je ziet dat Beau op RTL 4 op een woensdagavond gemiddeld 325.000 kijkers heeft, dan denk ik dat wij reëel moeten zijn. Alles boven de 200.000 is oké, vanaf 250.000 word ik blij, bij 300.000 hangt de vlag uit en onder de 200.000 heb ik een lichte depressie.'

Ladies Night

Het programma, die wordt gepresenteerd door Merel Westrik en waarin alleen vrouwen te gast zijn, ging een maand geleden van start met 378.000 kijkers. De talkshow zakt elke week wat verder weg in kijkcijfers, mede misschien ook door de vele kritiek die er is op het programma.

Linda de Mol

Volgens critici neemt Linda steeds de regie over. 'Laat Merel haar ding doen', klinkt het bijvoorbeeld. Een ander schrijft: 'Laat Linda gewoon weg. Steeds het programma overnemen. Merel is echt goed en kan het programma maken.' En: 'Linda de Mol steeds weer op de bank bij Ladies Night is toch een beetje als je moeder die mee gaat naar de disco. Genoeg andere interessante vrouwen, toch?'

Bron: ANP, Flaironline | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.