• Liefde
  • Familie de Mol

Linda de Mol: 'Ik was aan het overleven en voelde me het slachtoffer'

Door Redactie
Linda de Mol: 'Ik was aan het overleven en voelde me het slachtoffer'

Linda de Mol (56) blikt in de podcast van Roel van Velzen (42) terug op de periode na haar scheiding. Naar eigen zeggen ging de presentatrice in een soort overlevingsmodus.

Linda zag later pas in dat zij en Sander (haar ex, red.) elkaar waren kwijtgeraakt. 'Ik heb mezelf ook met een noodvaart op iemand anders gestort om de pijn te dempen. Ik was aan het overleven en voelde me het slachtoffer.'

Kinderen

Eén ding vergeet ze dan ook nooit meer: het moment dat ze de kinderen moesten vertellen dat zij en haar man gingen scheiden. Linda vond het een van de ergste gebeurtenissen uit haar leven. 'Als je dan die toetjes van de kinderen ziet, mag je maar één doel hebben: het voor je kinderen zo pijnloos mogelijk maken.' Dat kan volgens haar alleen maar als je de boosheid wegslikt. 'En nadenkt over je eigen rol in waar het mis is gegaan. Je moet zien wat mooi en dierbaar was en wat je wilt bewaren als een soort schat aan herinneringen, in plaats van alle lelijke dingen.'

Podcast

Roel van Velzen heeft een tweede deel van zijn podcast voor LINDA. opgenomen. In de nieuwe serie praat hij niet meer over zijn scheiding maar meer over zijn leven na de scheiding en over opnieuw verliefd worden. De muzikant bespreekt de thema's met bekende collega's die ervaringsdeskundige zijn. Onder anderen Linda de Mol, Glennis Grace, Barry Atsma, Xander de Buisonjé en Elkse DeWall schuiven aan in Roels Sofasessies.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.