• Familie de Mol

Linda de Mol: 'Geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels'

Door Redactie
Linda de Mol: 'Geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels'

In een interview met Shownieuws blikt Linda de Mol terug op het afgelopen jaar. De Mol staat het showbizz programma te woord, omdat ze samen met haar stichting de LINDA.foundation, gezinnen die het financieel zwaar hebben een hart onder de riem probeert te steken.

Linda vertelt dat ze het afgelopen jaar als zeer negatief heeft ervaren. 'Op de een of andere manier vind ik het een heel negatief jaar, misschien ook persoonlijk', zegt de presentatrice met een cynische ondertoon. Juist om deze reden voelt het goed om gezinnen die het moeilijk hebben in 'tijden van enorme crisis en inflatie' te mogen helpen met honderden euro's aan cadeaubonnen. Het weggeven van deze cadeautjes 'relativeert je eigen problemen énorm', vertelt Linda. 'We weten inmiddels dat elk cadeautje zoveel blijdschap veroorzaakt. Daar knap ik zo erg van op.' 

The Voice of Holland misstanden

'Geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels', vervolgt ze haar verhaal. Met deze uitspraak refereert zij aan de rel die volgde nadat de misstanden rondom The Voice of Holland naar buiten waren gekomen. De presentatrice besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma. Rietbergen erkende dat hij 'relaties van seksuele aard' had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Daarop besloot Linda haar relatie met hem te beëindigen.

Bron: Shownieuws, ANP | Beeld: Edwin Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.