• The Voice
  • Familie de Mol

Linda de Mol blikt terug en vindt 2022 een ‘heel negatief jaar’

Door Fleur Hartman
Linda de Mol blikt terug en vindt 2022 een ‘heel negatief jaar’

Linda de Mol (58) blikt niet met een fijn gevoel terug op 2022. Ze vertelt aan Shownieuws dat ze het echt een ‘heel negatief jaar’ vond. Waarschijnlijk kan de actrice dan ook niet wachten om aan een nieuw jaar te beginnen.

Kansarme gezinnen

Vrijdag pakte Linda samen met haar stichting LINDA.foundation doosjes in voor kansarme gezinnen. De inhoud van de doosjes? Honderden euro’s aan cadeaubonnen. Linda wil graag mensen een steuntje in de rug geven, want dat is hard nodig, vindt ze. ‘Op de een of andere manier vind ik het een heel negatief jaar, misschien ook persoonlijk, waarin mensen heel hard zijn en heel zwart-wit.’

Solidariteit en liefde

Linda vindt acties zoals deze erg belangrijk. ‘Een beetje solidariteit en liefde voor elkaar is een lekkere boodschap’, zegt ze. De actrice helpt er natuurlijk anderen mee, maar ze heeft zelf ook veel aan deze actie. ‘Ik knap hier enorm van op en het relativeert jouw eigen problemen enorm. Want geld maakt niet gelukkig, dat weet ik inmiddels. Maar als je helemaal geen geld hebt, maakt het je heel erg ongelukkig.’

Pittig jaar

Het afgelopen jaar was zeker pittig voor De Mol. In januari kwamen de schandalen rondom The Voice of Holland aan het licht door het YouTube-programma BOOS. Haar ex Jeroen Rietbergen was hierbij betrokken. Linda was bang om depressief te worden, schreef ze in de editorial van haar blad LINDA..

Ze stortte naar eigen zeggen 'volledig in' op de dag dat het nieuws over de praktijken achter de schermen van de talentenjacht bekend werd. Ze zocht hulp bij een therapeut en kreeg daar de vraag waar ze het bangst voor was. 'Dat ik depressief word', was het antwoord van de presentatrice. Volgens haar therapeut hoefde ze daar echter niet bang voor te zijn, omdat ze dat nog nooit eerder was geweest. 'Bij mij was het glas altijd halfvol, ik ben van nature een enorme optimist. 'Dan word jij ook niet depressief', zei de psych gedecideerd', schreef De Mol.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.