• Familie de Mol

Linda de Mol annuleert ‘familiefeestje’

Door Redactie
Linda de Mol annuleert ‘familiefeestje’

Tot groot verdriet van de fans en aanbidders van rolmodel Linda de Mol organiseert de tv-ster dit jaar geen LINDA.festival. Lees in Story welke rol haar broer John de Mol bij dit besluit heeft gespeeld en op welke rigoureuze wijze het festival van de agenda is gehaald.

Voor de meer dan tweehonderdduizend trouwe lezers van vrouwenglossy LINDA. en alle kijkers van de tv-programma’s van rolmodel Linda de Mol (55) was het LINDA.festival een jaarlijks hoogtepunt. Op het Hembrugterrein in Zaandam werden de aanwezigen de laatste jaren getrakteerd op uiteenlopende activiteiten. Er waren fitnesstrainingen, verzorgd door Fajah Lourens en Arie Boomsma, interviewsessies met BN’ers als Olcay Gulsen, Patricia Paay en Linda de Mol, en in de trouwkapel van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Jan Versteegh kon zelfs worden getrouwd. Ook lazen schrijfsters Saskia Noort en Georgina Verbaan voor uit eigen werk. Als muzikale omlijsting van het festival traden onder anderen Douwe Bob, Ali B., Lisa Loïs en de Edwin Evers Band op. Maar ondanks het grote succes van het festival zal het jaarlijkse hoogtepunt voor de ‘Linda-familie’ dit jaar geen doorgang vinden. Het lijkt er zelfs op dat het festival nooit meer georganiseerd gaat worden, aangezien de website rigoureus uit de lucht is gehaald. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 36 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Linda de Mol annuleert ‘familiefeestje’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.