• Boris Becker

Lilly Becker openhartig over faillissement: 'Iedereen maakt zich zorgen'

Door Redactie
Lilly Becker openhartig over faillissement: 'Iedereen maakt zich zorgen'

Boris Becker en zijn gezin kregen een grote klap te verwerken toen hij failliet werd verklaard. Zijn Nederlandse vrouw Lilly spreekt openhartig over de roerige tijd waarin zij zich bevinden. 

Verloren vrienden

De legendarische tennisser zag zijn geschatte vermogen van 110 miljoen euro verlagen naar 'slechts' 340.000 euro. Lilly onthult dat ze sindsdien veel vrienden is kwijtgeraakt. "Ja, ik heb wel wat mensen uit mijn WhatsApp-lijst gegooid de afgelopen weken. Als het goed met je gaat, heb je heel veel vrienden. Iedereen vindt je leuk, wil met je omgaan. Maar als het slecht gaat – zoals nu – blijven er maar een paar van over. Die andere mensen blijken dan geen vrienden, maar gewoon kennissen te zijn," zegt ze in een interview met Beau Monde.

Door dik en dun

Gelukkig heeft ze ook echte vrienden. Op Estelle Cruijff kan ze altijd rekenen. "Door dik en dun. Toen het slecht ging met Estelle, was ik er voor haar. En zij is er nu ook voor mij. Zo fijn om met iemand te praten die ongeveer hetzelfde meemaakt", vertelt Lilly. "We hebben laatst geluncht met BjörnBorg en zijn vrouw. Dat doen we ieder jaar, hier op Ibiza. Even bijpraten. Nu was het wel heel speciaal, vooral voor Boris. Die man is zijn grote voorbeeld, zijn idool van vroeger. En die stak ons een hart onder de riem. Hij heeft ongeveer met hetzelfde te dealen gehad en is er ook sterker uit gekomen. Dat geeft ons moed."

Grote zorgen

Estelle maakte zich grote zorgen om haar vriendin, maar dat is volgens Lilly niet nodig. "We wonen in een groot huis, rijden in mooie auto’s... Ja, ik heb daarmee veel geluk gehad. Ik ben de eerste om toe te geven dat het heel comfortabel is om met een rijke man getrouwd te zijn. Maar dat is nooit het doel geweest. Dan had ik in die eerste tijd de telefoon wel opgenomen.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders