• Liefde

Lilian Marijnissen gaat samenwonen met RTL-presentator Bart Nolles

Lilian Marijnissen gaat samenwonen met RTL-presentator Bart Nolles

De prille relatie van SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen en RTL-presentator Bart Nolles blijkt geen bevlieging: het liefdeskoppel gaat samenwonen.

Toen politica Lilian Marijnissen (33) begin dit jaar bevestigde verliefd te zijn op RTL-presentator Bart Nolles (37), werd dat geluk de SP-fractievoorzitster van harte gegund. Ook in de omgeving van Bart werd zijn relatie met Lilian met gejuich ontvangen. Hoewel hij bij het grote publiek minder bekend is dan zijn vriendin, wordt ook hij inmiddels gezien als een bekende Nederlander.

Samenwonen

Buiten het zicht van de camera’s vertelde Bart aan collega Jan dat hij binnenkort gaat samenwonen met Lilian. Wat Bart echter vergat te vertellen is dat Jan deze informatie niet met het grote publiek mocht delen! Dus toen Jan tijdens een uitzending van Veronica Inside plotsklaps vertelde dat ‘Bartje’, zoals de voetbalanalist de presentator liefkozend noemt, met Lilian ging samenwonen, deed de tegen zijn zwaarlijvigheid vechtende oud-voetballer zijn tv-vriend daarmee geen plezier. In een aanvullende reactie aan Story laat Bart weten: ‘Ik ga dit niet bevestigen of ontkennen. Lilian en ik hebben ervoor gekozen om ontwikkelingen in ons privéleven voor ons te houden.’ Omdat Jan bekend staat als een eerlijke man, en Bart de woorden van zijn tv-vriend niet ontkracht, mag worden aangenomen dat de ontboezeming klopt. Grote vraag is waar het stel zich gaat settelen.

Dit artikel komt uit Story. Editie 21 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Lilian Marijnissen gaat samenwonen met RTL-presentator Bart Nolles

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders