Lil' Kleine viert eerste verjaardag met zoontje

Door Redactie
Lil' Kleine beste vriend

Lil' Kleine heeft zijn vijfentwintigste verjaardag goed ingeluid met een knallend 'Dirty Versace'-feest. De rapper heeft wel vaker een extravagant feest gegeven, maar toch was dit fuifje specialer dan ooit. Er was namelijk een belangrijke gast: zijn zoontje.

Lil' Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, werd in juni voor het eerst vader. Dit is dus de eerste verjaardag die hij viert in het bijzijn van zijn zoon Lío. Afgelopen weekend gaf de rapper een groot feest voor zijn verjaardag, vandaag doet hij het rustiger aan. Op zijn Instagram Stories is te zien dat zijn verloofde Jaimie Vaes hem vanochtend verraste met een taart op bed. 

Geen tweede

Lil' Kleine vindt zijn zoontje fantastisch. 'Dit zeg ik niet omdat het mijn kind is, maar het is een voorbeeldige baby,' zegt hij in de  Coen en Sander Show. 'Hij slaapt alleen, hij huilt niet, hij lacht niet, dat vind ik een beetje jammer. Maar hij is zo lief en hij is alleen maar fijn.' Maar een tweede, daar moet de artiest nog niet aan denken. 'Ik zeg nu, absoluut niet en dat ga ik niet doen. Maar ik weet dat ik over drie jaar misschien heel anders praat.'

Trouwen

Jorik en Jaimie zijn al samen sinds 2017 en laten ons via social media vaak zien hoe verliefd ze zijn op elkaar. Vorig jaar augustus vroeg Lil' Kleine zijn vriendin ten huwelijk. De twee waren samen in Ibiza, waar de rapper tijdens het verjaardagsfeestje van Vaes op één knie ging.

Beeld: Peter Smulders 

Lil' Kleine viert eerste verjaardag met zoontje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.